Hoog of hoger in Google komen

Om gevonden te worden moet u naast goede inhoud, relevante teksten, een juiste opbouw van uw technische code ook hoog in Google staan. Dat is niet altijd eenvoudig omdat uw concurrenten dit natuurlijk ook willen.

Hoe hoog scoor ik in Google?

Ten eerste moet u natuurlijk voldoen aan de punten beschreven in joomla zoekmachine-optimalisatie. Daarmee komt u een heel eind, maar het is niet altijd voldoende. Zeker niet omdat dit grotendeels ook stappen zijn die uw concurrenten ook zelf kunnen doen (behalve de specifieke joomla template opbouw).

Indien u toch nog hoger in Google wilt komen kunnen wij een specifiek plan opstellen om voor bepaalde keywords of zoektermen hoger in Google te komen. Neem hierover contact met ons op.

Op de eerste pagina van Google

We zullen een plan opstellen om op de eerste pagina van Google te komen met de voor u relevante zoektermen. Nadat dit gelukt is zullen we de Google-score in de gaten houden omdat u natuurlijk ook op de eerste pagina wilt blijven.

Een paar punten die van belang zijn:

  • Relevante links van andere websites
  • Een juiste manier van linken naar uw website
  • Het ontwijken van Google strafpunten door technische fouten

Neem contact met ons op zodat we uw website kunnen analyseren en een plan kunnen opstellen om u bovenaan in Google te krijgen.

Form - SEBLOD

Uitleg Open Source