Joomla website laten maken

U wilt een website die u zelf makkelijk kunt bijhouden? En hij moet voldoen aan de modernste standaarden en vereisten? Met Joomla ontwikkelen wij voor u een website die u zelf makkelijk kunt beheren en bijwerken vanaf iedere locatie. Zelfs vanaf uw mobieltje. De backend van Joomla is namelijk al jaren ook mobiel-vriendelijk.

En met Joomla kiest u voor een systeem dat van alle grote CMSen de modernste mogelijkheden vaak als eerst heeft. Zo was Joomla de eerste die mobile-friendly was en bijvoorbeeld de eerste die met two-factor-authentication om kon gaan (indien u een website heeft die erg veilig moet zijn).

Daarnaast bestaat er voor elke toevoeging of wens die u heeft wel een robuuste extensie die u kunt gebruiken. Denk aan webshops, ledenadministratie-systemen en uitslagen-systemen. Heeft u een functie nodig en wilt u weten of die in joomla bestaat, neem gerust contact op!

Lees meer...

Hoog of hoger in Google komen

Om gevonden te worden moet u naast goede inhoud, relevante teksten, een juiste opbouw van uw technische code ook hoog in Google staan. Dat is niet altijd eenvoudig omdat uw concurrenten dit natuurlijk ook willen.

Hoe hoog scoor ik in Google?

Ten eerste moet u natuurlijk voldoen aan de punten beschreven in joomla zoekmachine-optimalisatie. Daarmee komt u een heel eind, maar het is niet altijd voldoende. Zeker niet omdat dit grotendeels ook stappen zijn die uw concurrenten ook zelf kunnen doen (behalve de specifieke joomla template opbouw).

Indien u toch nog hoger in Google wilt komen kunnen wij een specifiek plan opstellen om voor bepaalde keywords of zoektermen hoger in Google te komen. Neem hierover contact met ons op.

Op de eerste pagina van Google

We zullen een plan opstellen om op de eerste pagina van Google te komen met de voor u relevante zoektermen. Nadat dit gelukt is zullen we de Google-score in de gaten houden omdat u natuurlijk ook op de eerste pagina wilt blijven.

Een paar punten die van belang zijn:

  • Relevante links van andere websites
  • Een juiste manier van linken naar uw website
  • Het ontwijken van Google strafpunten door technische fouten

Neem contact met ons op zodat we uw website kunnen analyseren en een plan kunnen opstellen om u bovenaan in Google te krijgen.

Zoekmachinescore verbeteren of SEO

Het hebben van een website is de eerste stap in het online verkrijgen van klanten, of het online verspreiden van belangrijke informatie. Maar tenzij mensen uw bedrijf of organisatie al kennen is de tweede vraag hoe mensen op de hoogte raken van uw relevante producten of informatie. Hiervoor is het van belang dat zoekmachines uw informatie en producten goed kunnen indexeren.

Zoekmachine-optimalisatie (seo)

Uw CMS moet dus zo afgesteld zijn dat zoekmachines makkelijk de informatie kunnen indexeren en beoordelen op relevantie. Een aantal punten die van belang zijn bij uw Joomla zoekmachine optimalisatie:

  • Goede titels in zowel de code als de pagina
  • Zoekmachinevriendelijke urls (SEF-urls)
  • Een goede content-hierarchie of structuur
  • Een juiste menu-structuur en menu-items
  • De juiste metadata informatie (al is het belang daarvan tanende)
  • Relevante inhoud

Joomla Template Optimalisatie

Naast de bovenstaande punten is het ook belangrijk een goed opgebouwd Joomla Template te hebben. Dit kan er voor zorgen dat de juiste technische termen op de juiste plek gebruikt worden, waardoor Google de inhoud sneller als relevant beschouwd. Hierbij heeft u wellicht hulp nodig omdat het template technisch gewijzigd moet worden (neem contact op indien u vragen hebt).

Hoog of hoger scoren in Google

Indien de bovenstaande punten goed ingevuld zijn dan is de kans dat u hoog scoort in Google al aanzienlijk. Uiteraard is van belang hoeveel van uw concurrenten hetzelfde doen, er kunnen immers maar 10 sites op de eerste pagina staan. Indien u niet bij de eerste tien staat is het noodzakelijk om een extra inspanning te leveren om voor bepaalde zoektermen wel bovenaan te komen. Wij kunnen u helpen om hier een plan voor op te stellen.

Ook kunnen wij een rapport voor u opstellen waarin te zien is hoe u scoort op bepaalde belangrijke zoektermen voor uw website. Omdat Google tegenwoordig individuele zoekresultaten toont is het lastiger te zien hoe uw website precies scoort. Omdat u zelf waarschijnlijk uw eigen website weleens bekijkt, denkt Google dat uw website door u belangrijk gevonden wordt en zal deze hoger in de zoekresultaten plaatsen dan iemand die uw website nog nooit bekeken heeft.

Joomla Veiligheid, Beheer en Onderhoud

Uiteraard kunt u zelf veel aan het beheer en onderhoud doen van uw Joomla website. Er zijn automatische update-mogelijkheden en u kunt ook zelf bijhouden via diverse sites en mailinglijsten wanneer er een urgente update nodig is.

Indien u echter zelf geen zin en tijd heeft om dit bij te houden kunt u ook dit onderhoud uitbesteden aan ons.

Er zijn verschillende niveaus van ondersteuning:

Update en onderhoud

Wij updaten de site qua software. Zodra er nieuwe versies zijn van Joomla of joomla-extensies zullen wij deze upgraden. We testen de upgrade eerst zodat er geen problemen ontstaan door upgrades van de ene extensie met een andere. Binnen dit pakket gaat het om reguliere upgrades. Dus geen migraties van Joomla-versies en Template-migraties (denk aan Joomla 1.5 naar 2.5 of 3).

Ook zullen wij de veiligheid in de gaten houden en de site regelmatig scannen op foute code.

Beheer en Onderhoud

Hierbij gaat het om meer dan alleen de software up to date houden en pro-actief letten op de veiligheid. Wij helpen u ook bij het installeren en wijzigen van de site. U kunt denken aan pagina's maken, wijzigingen aan het design aanbrengen, de site hoger in Google laten scoren en eigenlijk alle vragen die u hebt met betrekking van de site. Neem contact op met ons voor uw specifieke wensen.

Form - SEBLOD

Uitleg Open Source