Eigen uniek Joomla Template

::cck::9::/cck::
::introtext::

Om een echt eigen en unieke Joomla Site te gebruiken kunt u een Joomla Template op maat laten maken. U kunt dan met een gerust hart uw website overal aanprijzen zonder dat uw klanten, leden of bezoekers het Joomla Template van uw site herkennen van andere websites die hetzelfde Joomla Template gebruikt.

::/introtext::
::fulltext::

Op maat laten maken

Wij kunnen Joomla Templates op maat voor u maken en gebruiken hiervoor een eigen set van standaard Joomla files die de standaard werking van Joomla verbeteren en optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor zal uw website hoger scoren in Google dan zonder deze speciale set. Is het krijgen van bezoek via zoekmachines voor uw website van belang dan kunt u vrijblijvend contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

 

Uw huidige design om laten zetten in een template

Ook kunnen wij uw huidige website omzetten naar joomla. Uw design zal dan omgezet worden in een template en ook de content kunnen we voor u omzetten naar uw nieuwe Joomla-omgeving.

 

Unieke Joomla Templates te koop

We zullen binnenkort ook unieke joomla templates via de website verkopen. Deze zullen een bepaald thema hebben of gericht zijn op een bepaalde doelgroep en zullen slechts eenmalig verkocht worden. Zo heeft u de garantie dat u een eigen design hebt en uw bezoekers uw website niet herkennen van andere websites.

 

::/fulltext:: ::cck::9::/cck::

Form - SEBLOD

Uitleg Open Source